Amerikaanse Netflix met VPN

Amerikaanse Netflix kijken met VPN

Amerikaanse Netflix

Als je het Amerikaanse Netflix wilt bekijken kan dit niet zomaar als je op een Nederlandse server zit. Als je op een Amerikaanse server gaat zitten kun je wel het Amerikaanse aanbod van Netflix bekijken. Op een Amerikaanse server zitten kan doormiddel van een VPN. In dit artikel lees je dit aanbod van de Amerikaanse Netflix, welke VPN providers het beste zijn voor de Amerikaanse Netflix en nog veel meer.

Amerikaanse Netflix

Waarom Amerikaanse Netflix?

Elk land heeft weer een ander aanbod van Netflix. Hierdoor kun je dus niet alles zien en heb je in het ene land veel meer aanbod dan het andere land. Een VPN-provider heeft onlangs onderzoek naar dit aanbod gedaan. De Amerikanen hebben de keuze uit 4.035 films en 1.844 series. De Canadezen hebben keuze uit 4.043 films en 1.687 series. Nederlanders hebben maar keuze uit 2.550 films en 1.105 series. Belgen hebben keuze uit 2.777 films en 1.344 series. Dit onderzoek is gedaan door de VPN-provider Surfshark.

Hoe kijk kun je kijken op de Amerikaanse website?

De makkelijkste manier om direct te genieten van het grote aanbod van de Amerikaanse Netflix is gebruik maken van een VPN (Virtual Private Network) Door een VPN heb je toegang tot andere IP-adressen, ook op Amerikaanse IP-adressen. Hierdoor denkt Netflix dat je in Amerika zit waardoor je toegang krijgt tot het Amerikaanse aanbod.

Dit kan niet alleen in Amerika maar ook veel andere landen. Veel VPN providers bieden vaak meer dan 60 verschillende landen aan.

Waar let je op bij het kiezen van een VPN-provider

Er zijn tegenwoordig heel veel VPN aanbieders die allemaal beweren de beste te zijn. Zeker niet alle VPN providers zijn goed en veilig. Let dus altijd goed op voordat je een VPN aanschaft.

De eerste is natuurlijk: In welke landen staan de VPN servers allemaal en hoe snel zijn deze? Als je Amerikaanse Netflix wilt bekijken heb je natuurlijk een Amerikaans IP-adres nodig. Let dus goed op in welke landen de servers staan.

Natuurlijk wil je ook zo snel mogelijk verbinding maken met je VPN-provider. Hoe beter de snelheid en hoe soepeler de verbinding, hoe hoger de beeldkwaliteit van Netflix.

Het derde punt is natuurlijk een reeks applicaties voor het opzetten van VPN-verbindingen, in ieder geval Windows en OS X, bij voorkeur Android en iOS, en bij voorkeur je gameconsole, streaming mediabox of smart tv.

Heeft elke VPN provider Amerikaanse Netflix

Niet elke provider heeft Amerikaanse Netflix. Dit heeft 2 duidelijke redenen:

Sommige VPN aanbieders hebben geen servers in Amerika beschikbaar. Hierdoor kun je dus niet op een Amerikaans IP-adres en dus niet de Amerikaanse Netflix kijken.

Ook probeert Netflix VPN-providers te blokkeren. Netflix geeft Nederlanders geen toegang tot Netflix uit andere landen en dit willen ze graag zo houden. Daarom probeert Netflix VPN-providers zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Constant veranderden VPN-providers iets zodat het weer mogelijk is om Netflix te kunnen kijken van een ander land. Als de VPN-provider dit niet doet zul je waarschijnlijk een foutmelding van Netflix krijgen.

Waarom heeft Netflix een verschillend aanbod per land

Waarom zijn de citaten van verschillende landen zo verschillend? Nou, Netflix bezit ook de wereldwijde auteursrechten van de eigen werken van Netflix (zoals House of Cards, Orange is the New Black, Stranger Things, enz.). Daarom kan Netflix het in elk land/regio tonen waar het actief is.

Voor gekochte werken (zoals “Breaking Bad” of “Friends”) is dit niet het geval. Daar moet Netflix met de producent onderhandelen over de landen waarin de serie of film mag worden uitgezonden. In sommige landen hebben andere streamingdiensten of tv-zenders deze rechten immers gestolen.

Breaking Bad is zo’n berucht voorbeeld: in bijna alle landen waar Netflix actief is, zie je een serie over scheikundeleraren die drugsdealers worden. Behalve… In Australië en Nieuw-Zeeland zijn de uitzendrechten in handen van kabelmaatschappij Foxtel.

Om deze reden wil Netflix voorkomen dat jij internationaal gaat kijken omdat Netflix geen licentie heeft voor het aanbod wat jij kijkt als Nederlander.

Welke series kun je bekijken op de Amerikaanse Netflix?

 1. The Queen’s Gambit uit 2020
 2. Evil uit 2019
 3. Dexter uit 2006
 4. The Borgias uit 2011
 5. Jericho uit 2006

Ook heb je nog een aantal leuke films die kunt kijken op de Amerikaanse Netflix:

 1. Wild Child
 2. The Theory of Everything
 3. Shutter Island
 4. Chef
 5. Pan’s Labyrinth
 6. Les Misérables
 7. Legally Blond
 8. Lady Bird
 9. Into the Wild
 10. Dances with Wolves
 11. Rango
 12. Bad Grandpa .5

Al deze Amerikaanse Netflixseries en films kun je dus alleen bekijken en beluisteren als je in het bezit bent van een VPN.

Beste VPN-aanbieders voor Netflix

Na het lezen van dit artikel is het duidelijk geworden dat een VPN gebruiken voor Amerikaanse Netflix een hele goede optie is.

NordVPN

Het razend populaire NordVPN biedt een prima oplossing voor het kijken naar Amerikaanse Netflix vanuit Nederland. NordVPN heeft de zogenaamde “SmartPlay”-functie ontwikkeld. Deze functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot de Amerikaanse versie van Netflix. Door verbinding te maken met een Amerikaanse server, heb je bijna altijd direct toegang tot Netflix. Hetzelfde geldt voor servers in Canada, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Brazilië, India, Zuid-Korea, Nederland, Frankrijk en Italië. NordVPN wijst erop dat de Netflix-versie van deze landen/regio’s ook wereldwijd erg populair is.

Niet alleen op papier, maar in onze tests werd Netflix USA gebruikt in combinatie met NordVPN. Netflix moet soms even bufferen, maar daarna werkt het weer normaal. Af en toe komen we servers tegen die Netflix niet meer gebruikt. In sommige gevallen helpt het vernieuwen van de pagina al, in andere gevallen moet je een andere server proberen.

Desondanks is NordVPN over het algemeen een zeer prettige en gebruiksvriendelijke VPN-dienst waarmee Netflix USA kan kijken. Daarnaast heeft NordVPN zeer betaalbare prijzen en gebruiksvriendelijke software.

ExpressVPN

ExpressVPN is voor bijna alles de meest geschikte VPN. De service is snel en veilig, je kunt uit veel servers kiezen en de klantenservice is geweldig. Als Netflix een IP-adres blokkeert, zal ExpressVPN Netflix direct weer van een werkende server voorzien. Al met al wordt er ook gebruik gemaakt van een zeer geschikte VPN om Netflix te kijken.

ExpressVPN is een beetje duur, maar gelukkig biedt de VPN-provider een 30 dagen geld-terug-garantie. Je kunt deze VPN dus gratis uitproberen.

CyberGhost

Als je niet wilt zoeken naar servers die US Netflix ondersteunen, is CyberGhost een geweldige VPN voor Netflix. De gebruiksvriendelijke VPN-service heeft een handige knop waarmee je automatisch verbinding kunt maken met Netflix in de VS via een werkende server. Netflix blokkeert vaak servers maar CyberGhost heeft er genoeg actief.

CyberGhost is perfect geïntegreerd met Amerikaanse Netflix. Helaas is CyberGhost niet altijd geschikt voor Nederlandse Netflix. Als je Nederlandse Netflix in het buitenland wilt kijken, raden we je aan om een ​​andere VPN te gebruiken. Zo werkt Surfshark heel goed samen met Netflix in Nederland.

CyberGhost is een zeer veilige en extreem snelle VPN, waardoor je geen last hebt van achterblijvende films en series. Combineer dit met gebruiksvriendelijke software en lage prijzen, en je hebt een uitstekende VPN om Netflix te kijken. De service biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen en stelt u in staat hun VPN 7 dagen gratis uit te proberen.

Veel gestelde vragen

Kan ik vanuit Nederland naar de Amerikaanse Netflix kijken?

Ja, dit kan het best met een versleutelde verbinding via een VPN provider. Een VPN zorgt ervoor dat je op een ander IP-adres kunt zoals een Amerikaans IP-adres.

Is het toegestaan om Netflix van een ander land te kijken?

Nee, Netflix koopt per land licenties van films en series. Als jij niet in dit land woont mag Netflix jou die licentie niet verstrekken. Dus volgens de regels van Netflix is dit niet de bedoeling.

Is het illegaal om Netflix te kijken in een ander land?

Zolang een VPN gebruiken legaal is in je eigen land is dit niet illegaal om te doen. In Nederland is het gewoon toegestaan om een VPN te gebruiken.

Kan Netflix zien dat ik op VPN zit?

Netflix kan dit zien als de VPN server bekend is bij Netflix. De bekende VPN-servers worden dan geblokkeerd. Netflix kan daar en tegen niet zien dat jij deze VPN gebruikt dus kan niet zien wie jij bent.

Welke VPN is het beste voor internationale Netflix?

NordVPN heeft verreweg de meeste servers in Amerika. Hierdoor is er altijd wel een server beschikbaar die Netflix niet kent. Dit zijn vaak ook snelle en betrouwbare servers.

Mijn netflix geeft foutmelding Proxy error: M7111-5059

Netflix herkent de VPN-server die je gebruikt. Deze wordt geblokkeert omdat Netflix dit zoveel mogelijk probeert te voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *