Gratis formule 1 live stream kijken vpn

Gratis Formule 1 live stream of kijk met Viaplay

Wil je gratis Formule 1 kijken? Dat kan met een online formule 1 live stream. Zo kun je zonder Viaplay abonnement toch F1 kijken. Het is alleen niet altijd een top alternatief voor Viaplay. Zo kunnen de gratis formule 1 live streams soms van lage kwaliteit zijn als je geen VPN gebruikt.

Eenvoudig naar Formule 1 kijken? Makkelijk met chromecast het beeld sturen naar de TV? Dat kan met een Viaplay abonnement. Een Viaplay abonnement kost € 9,99 per maand tot augustus 2022 en is op ieder moment opzegbaar.

Hoe gratis F1 live stream kijken?

Formule 1 live stream max verstappen viaplay

De beste gratis F1 live stream is alleen te bekijken vanuit Luxemburg. Wanneer je deze stream vanuit Nederland opent, dan krijg je een melding dat de content niet beschikbaar is in dit land. Om toch de formule 1 live stream te bekijken, heb je een VPN nodig. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je IP-adres en daarmee je locatie zich in Luxemburg bevindt. Zodra je dan met je VPN Luxemburg hebt gekozen, kun je de stream openen en kun je wel formule 1 kijken.

Voor een paar euro per maand kun je al een VPN abonnement nemen. Wij zouden het gebruik van NordVPN aanraden. Deze is snel, heeft heel veel servers in meer dan 60 landen en is daarnaast erg voordelig. Ook wanneer je geen formule 1 kijkt, is een VPN bruikbaar. Deze bied je namelijk meer privacy op internet. Je eigen IP-adres is met een VPN namelijk niet zichtbaar voor websites, webservers en bedrijven en/of hackers. Zo valt je IP-adres niet te herleiden naar je locatie.

1
✅ 5100 servers ✅ Servers in 60 landen ✅ Flinke maandelijks korting bij een jaarabonnement ✅ 6730+ Mbps
Werkt ook met , , , , , , ,
9.5
Vanaf  3.49 p/mnd Read full review Meer informatie

Stel NordVPN in op Luxemburg om de live stream te bekijken

Bestel NordVPN of een andere goedkope VPN aanbieder en stel de locatie in op Luxembourg (Luxemburg). Nadat je eenvoudig de verbinding hebt opgezet, denken websites dat je je in dat betreffende land bevindt.

Nu ben je klaar om de beste Live stream te openen en te beginnen met het kijken naar gratis Formule 1 live streams, kwalificaties, trainingen, races, sprintraces en Max Verstappen te volgen.

De beste gratis F1 livestreams

De stream met de hoogste kwaliteit (1080p HD kwaliteit), die te bekijken is vanuit Luxemburg (of met een VPN) is die van RTL Lu. Deze is legaal te bekijken, alleen je hebt een VPN nodig om je locatie in te stellen op Luxemburg. We zouden hiervoor de VPN provider NordVPN aanraden. Na het instellen van je locatie, kun je simpelweg de link openen en starten met kijken.

Alternatieve gratis streams (met VPN te bekijken)

SRF ZweiZwitserlandHoge kwaliteit
Duits commentaar
GloboPlayBraziliëAccount nodig en minder snelle server
Servus TVOostenrijkZendt misschien niet alle races live uit

Gratis streams zonder vpn

Er zijn ook gratis Formule 1 livestreams die zonder VPN te bekijken zijn. Dit raden we echter af, aangezien deze niet legaal zijn. Daarnaast is de kwaliteit veel lager en de meeste zitten bomvol advertenties of bevatten zelfs schadelijke malware. Bovendien kan de verbinding vaak wegvallen. Dan zouden we toch een Viaplay abonnement afsluiten aanraden, of de aanschaf van een VPN om de streams te bekijken die andere landen uitzenden.

Live streamKwaliteitOpmerking
HesgoalMatigOnbeveiligde verbinding
Cric HDVoldoendeWebsite ligt er vaak uit
TotalsporteMatigWerkt niet altijd even goed

Formule 1 samenvattingen kijken

Heb je de paar euro paar maand voor een VPN of de kosten voor Viaplay er niet voor over? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om alleen de Formule 1 highlights en samenvattingen te bekijken. Op YouTube kun je deze zien op het FORMULA 1 YouTube kanaal.

Heb je Ziggo als provider, dan kun je de samenvattingen achteraf bekijken op kanaal 14.

Zonder een betaald abonnement voor een VPN of streamingsdienst, wordt het echter heel lastig om Formule 1 live te kijken. Kortom het beste kun je of Viaplay bestellen OF een VPN provider kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 5 =