Gratis formule 1 live stream kijken vpn

Gratis Formule 1 via VPN of stream met Viaplay

Wil je gratis Formule 1 kijken? Dat kan met een online formule 1 VPN live stream. Zo kun je zonder Viaplay abonnement toch F1 kijken. Het is alleen niet altijd een top alternatief voor Viaplay. Zo kunnen de gratis formule 1 live streams via een VPN soms van lage kwaliteit zijn.

Eenvoudig op de officiële en legale manier naar Formule 1 kijken? En makkelijk met chromecast het beeld sturen naar de TV? Dat kan met een Viaplay abonnement. Op een Viaplay abonnement krijg je 25% korting op het jaarabonnement.

Hoe F1 live via VPN kijken zonder Viaplay?

Formule 1 live stream max verstappen viaplay

De beste gratis F1 live stream is alleen te bekijken vanuit Luxemburg. Wanneer je deze stream vanuit Nederland opent, dan krijg je een melding dat de content niet beschikbaar is in dit land. Om toch de formule 1 live stream te bekijken, heb je een VPN nodig. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je IP-adres en daarmee je locatie zich in Luxemburg bevindt. Zodra je dan met je VPN Luxemburg hebt gekozen, kun je de stream openen en kun je wel formule 1 kijken. Zo kun je F1 kijken zonder Viaplay.

Voor een paar euro per maand kun je al een VPN abonnement nemen. Wij zouden het gebruik van NordVPN aanraden. Deze is snel, heeft heel veel servers in meer dan 60 landen en is daarnaast erg voordelig. Ook wanneer je geen formule 1 kijkt, is een VPN bruikbaar. Deze bied je namelijk meer privacy op internet. Je eigen IP-adres is met een VPN namelijk niet zichtbaar voor websites, webservers en bedrijven en/of hackers. Zo valt je IP-adres niet te herleiden naar je locatie.

1
✅ 5100 servers ✅ Servers in 60 landen ✅ Flinke maandelijks korting bij een jaarabonnement ✅ 6730+ Mbps
Werkt ook met , , , , , , ,
9.3
 3.39 Read full review Meer informatie

Stel NordVPN in op Luxemburg om de live stream te bekijken

Bestel NordVPN of een andere goedkope VPN aanbieder en stel de locatie in op Luxembourg (Luxemburg). Nadat je eenvoudig de verbinding hebt opgezet, denken websites dat je je in dat betreffende land bevindt.

Nu ben je klaar om de beste Live stream te openen en te beginnen met het kijken naar gratis Formule 1 live streams, kwalificaties, trainingen, races, sprintraces en Max Verstappen te volgen.

De beste gratis F1 VPN livestreams

De stream met de hoogste kwaliteit (1080p HD kwaliteit), die te bekijken is vanuit Luxemburg (of met een VPN) is die van RTL Lu. Deze is legaal te bekijken, alleen je hebt een VPN nodig om je locatie in te stellen op Luxemburg. We zouden hiervoor de VPN provider NordVPN aanraden. Na het instellen van je locatie, kun je simpelweg de link openen en starten met kijken.

Alternatieve gratis streams (met VPN te bekijken)

SRF ZweiZwitserlandHoge kwaliteit
Duits commentaar
GloboPlayBraziliëAccount nodig en minder snelle server
Servus TVOostenrijkZendt misschien niet alle races live uit

Gratis streams zonder vpn

Er zijn ook gratis Formule 1 livestreams die zonder VPN te bekijken zijn. Dit raden we echter af, aangezien deze niet legaal zijn. Daarnaast is de kwaliteit veel lager en de meeste zitten bomvol advertenties of bevatten zelfs schadelijke malware. Bovendien kan de verbinding vaak wegvallen. Dan zouden we toch een Viaplay abonnement afsluiten aanraden of je kunt kiezen voor een F1 TV abonnement, of de aanschaf van een VPN om de streams te bekijken die andere landen uitzenden.

Live streamKwaliteitOpmerking
HesgoalMatigOnbeveiligde verbinding
Cric HDVoldoendeWebsite ligt er vaak uit
TotalsporteMatigWerkt niet altijd even goed

F1 kijken via VPN

We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn om te proberen je favoriete team of coureur te zien meedoen aan het wereldkampioenschap Formule 1, en dan te horen te krijgen dat je niet kunt kijken omdat je niet in het juiste land bent. Het is nog frustrerender als je weet dat er mensen in andere landen zijn die wel kunnen kijken, gewoon omdat ze een VPN dienst gebruiken.

Een VPN, of Virtual Private Network, is een manier om je IP adres zo te veranderen dat het lijkt alsof je in een ander land bent. Dit betekent dat je toegang kunt krijgen tot websites en inhoud die normaal in jouw land geblokkeerd zou zijn.

Er zijn een aantal verschillende VPN aanbieders, maar wij raden NordVPN aan als de beste optie om F1 te kijken. Ze hebben servers in meer dan 90 landen, dus je zult er zeker een kunnen vinden die voor jou werkt. Ze hebben ook een goede reputatie dat ze snel en betrouwbaar zijn, wat belangrijk is als je live video probeert te streamen.

Als je je eenmaal voor een VPN dienst hebt aangemeld, moet je hun software op je toestel installeren. Wanneer je dan F1 wilt kijken, maak je eenvoudig verbinding met een server in het land waar de race plaatsvindt. Bijvoorbeeld, als de race in Singapore is, maak je verbinding met een server in Singapore. Als je eenmaal verbonden bent, krijg je toegang tot dezelfde live F1 stream als de mensen in dat betreffende land.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden als je een VPN gebruikt om F1 te kijken. Ten eerste, omdat je verkeer door een ander land wordt geleid, is het mogelijk dat je verbinding trager is dan normaal. Dit is meestal niet erg, maar het is wel iets om op te letten. Ten tweede, omdat je toegang hebt tot inhoud die voor een ander land bedoeld is, is er een kans dat je geo-restricties tegenkomt. Dit betekent dat sommige inhoud misschien niet in jouw land beschikbaar is.

Ondanks deze mogelijke nadelen zijn VPN’s nog steeds de beste manier om F1 te kijken als je niet in het land bent waar de race plaatsvindt. Dus als je een manier zoekt om alle actie mee te pikken, meld je dan vandaag nog aan voor een VPN dienst.

Formule 1 samenvattingen kijken

Heb je de paar euro paar maand voor een VPN of de kosten voor Viaplay er niet voor over? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om alleen de Formule 1 highlights en samenvattingen te bekijken. Op YouTube kun je deze zien op het FORMULA 1 YouTube kanaal.

Heb je Ziggo als provider, dan kun je de samenvattingen achteraf bekijken op kanaal 14.

Zonder een betaald abonnement voor een VPN of streamingsdienst, wordt het echter heel lastig om Formule 1 live te kijken. Kortom het beste kun je of Viaplay bestellen OF een VPN provider kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *