NordVPN kosten

1
✅ 5100 servers ✅ Servers in 60 landen ✅ Flinke maandelijks korting bij een jaarabonnement ✅ 6730+ Mbps
Werkt ook met , , , , , , ,
9.3
Oorspronkelijke prijs was: € 12.99.Huidige prijs is: € 3.39. Read full review Meer informatie

Als je op zoek bent naar een VPN-provider, ben je waarschijnlijk NordVPN tegengekomen. Het is een van de populairste providers die er zijn, en met reden. NordVPN is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare VPN-provider. In deze NordVPN review bekijken we de functies en voordelen van deze provider, en lees je over de NordVPN kosten.

NordVPN review

9.3Review score
Top VPN provider
Gemakkelijk te gebruiken, heel veel snelle servers op veel locaties, betrouwbaar en veilig.
Snelheid
9
Veiligheid
9.5
Gebruiksgemak
9.5
Servers
9

Wat is NordVPN?

NordVPN is een bedrijf dat VPN-diensten levert. Een VPN, of Virtual Private Network, is een dienst waarmee je via een beveiligd, privé-netwerk verbinding kunt maken met het internet. NordVPN levert deze dienst door je internetverbinding te versleutelen en via hun eigen servers te routeren. Dit maakt het voor iedereen moeilijk om je internetactiviteiten te bespioneren of je locatie te volgen.

NordVPN is een virtual private network provider. Hiermee kun je via een veilige, versleutelde tunnel verbinding maken met het internet en je verkeer verbergen voor je ISP en overheid. NordVPN is gevestigd in Panama, dat geen wetten heeft voor het bewaren van gegevens. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn voor spionage en bewaking door de overheid. NordVPN heeft een strikt no logs beleid, wat betekent dat je gegevens nooit worden opgeslagen of gecontroleerd. NordVPN is een van de populairste VPN-providers, met meer dan 1 miljoen klanten. NordVPN is beschikbaar voor alle belangrijke platforms, waaronder Windows, Mac, Linux, iOS en Android. NordVPN heeft een sterke focus op veiligheid en privacy, en het biedt een aantal functies om je online veilig te houden. NordVPN heeft een kill switch, die voorkomt dat je verkeer weglekt als je VPN-verbinding wegvalt. NordVPN biedt ook DNS-lekbescherming, die voorkomt dat je DNS-query’s uitlekken als je VPN-verbinding wegvalt.

Bij het gebruik van VPN is al het dataverkeer van jou naar het internet versleuteld. Hackers kunnen je dus in principe niet meer afluisteren.
Je privacy kun je beter waarborgen, doordat jouw eigen IP adres verborgen is. Je gebruikt het IP adres van de VPN server waar je connectie mee maakt. Dit is dus niet naar jou persoonlijk terug te leiden.
Met behulp van VPN kun je ook geografische blokkades omzeilen. Op deze manier zou je dus bijvoorbeeld vanuit Nederland naar de Amerikaanse versie van Netflix kunnen kijken.

Het gebruik van een VPN heeft voor- en nadelen. De versleuteling van de gegevens en het feit dat je verbinding maakt via een VPN-server kunnen je surfgedrag vertragen, maar er zijn ook voordelen aan het gebruik ervan. Veel mensen vinden ze nuttig om hun privacy online te beschermen, en sommigen gebruiken ze om geografische beperkingen op inhoud te omzeilen.

Het gebruik van een VPN heeft voor- en nadelen. De versleuteling van de gegevens en het feit dat je verbinding maakt via een VPN-server kunnen je surfgedrag vertragen, maar er zijn ook voordelen aan het gebruik ervan. Veel mensen vinden ze nuttig om hun privacy online te beschermen, en sommigen gebruiken ze om geografische beperkingen op inhoud te omzeilen.

Het gebruik van NordVPN

Als je op zoek bent naar een VPN om je online privacy te beschermen, dan is NordVPN een prima optie. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van NordVPN:

Zo werkt het
Abonnement kiezen
Maak een keuze uit het gewenste abonnement, je kunt desgewenst een gratis proefperiode kiezen. 
Bestellen
Rondt bestelprocedure af door je e-mailadres en de door jou gewenste betaalmethode te selecteren en doorloop vervolgens betaalproces
Downloaden en installeren
Download en installeer de VPN software. Mocht je al de proefperiode hebben gedaan, hoeft dit niet meer.
Inloggen
Log in met jouw accountgegevens
Locatie en server kiezen
Selecteer de door jou gewenste VPN-server en locatie.
VPN verbinding opzetten
Zet de VPN verbinding aan en je bent goed beveiligd.

Als het even niet wil lukken, kun je terecht bij de klantenservice. De klantenservice van NordVPN is goed bereikbaar en ook zeer behulpzaam. 

NordVPN Servers

NordVPN heeft meer dan 5.000 servers in 59 landen, dus je vindt zeker een server die aan je behoeften voldoet. De servers van het bedrijf zijn snel en betrouwbaar, en je kunt met maar liefst zes apparaten tegelijk verbinding maken.

NordVPN servers

Snelheid

Als je op zoek bent naar een VPN-provider die je de veiligheid, snelheid en flexibiliteit kan bieden die je nodig hebt, dan is NordVPN een geweldige optie. Met zijn enorme servernetwerk, snelle snelheden en sterke beveiligingsfuncties is NordVPN een geweldige keuze voor iedereen die een VPN nodig heeft.

Beveiliging en privacy

NordVPN heeft een strikt no-logs beleid, wat betekent dat ze geen informatie over de online activiteiten van hun gebruikers volgen of opslaan. Dit is belangrijk voor de privacy, want het betekent dat zelfs als de overheid of een hacker de servers van NordVPN in handen zou krijgen, ze niet kunnen zien wat je online hebt gedaan. NordVPN is ook een van de weinige VPN-providers die een dubbele VPN-functie aanbiedt, die je verkeer niet één maar twee keer versleutelt, waardoor het nog moeilijker wordt voor iemand om je online activiteiten te bespioneren. Naast hun sterke beveiligings- en privacyfuncties is NordVPN ook een van de snelste VPN’s op de markt, wat betekent dat je geen snelheid hoeft op te offeren voor veiligheid.

Kosten van NordVPN

NordVPN is een goede keuze voor iedereen die een betrouwbare VPN-dienst zoekt. Het is een van de populairste VPN’s op de markt, en ook een van de meest betaalbare. De NordVPN kosten voor een abonnement beginnen al vanaf ongeveer € 3,- per maand, dat is wanneer je kiest voor een langere periode om zo extra korting te krijgen.

Conclusie

NordVPN is een van de populairste VPN-providers op de markt, en dat is niet voor niets. Het is een geweldige allround VPN met sterke beveiligings- en privacyfuncties, goede snelheden en een gebruiksvriendelijke interface.

Als je op zoek bent naar een VPN om te gebruiken, is NordVPN een uitstekende keuze.

9.3
Top keuze
NordVPN
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Groot aantal servers met brede spreiding
  • Gebruikersvriendelijkheid 
Minpunten
  • Alleen goedkoop bij 2 jaar abonnement
  • De app is niet in het Nederlands
  • De klantenservice is niet altijd supergoed