Over vpnkosten.nl

We streven ernaar om jou te helpen voor de laagste kosten de beste VPN te vinden. Er zijn veel websites die proberen om één specifieke VPN provider te promoten die waarschijnlijk niet de beste voor jou is. We willen 100% transparant zijn over waarom we een VPN provider zouden aanbevelen en proberen jou een doordachte keuze te laten maken om geen spijt te krijgen van je aankoop.

Hoe we op het idee kwamen

Niet iedereen weet wat een VPN is of wat een VPN doet. We lezen geregeld dat mensen denken dat een VPN volledig voorkomt dat je niet gehackt kan worden, maar dat is niet waar.

Aangezien er wel veel vraag is naar een VPN aanbieder en naar meer anonimiteit en veiligheid op internet, wilden wij met een vernieuwende blik de top VPN providers voor Nederlanders verzamelen. Het vergelijken moet eenvoudig zijn, zonder door de bomen het bos niet meer te zien.

Daarnaast heeft een VPN meerdere functies. Zo kun je niet alleen veiliger surfen op het internet, maar kun je bijvoorbeeld ook bepaalde films en series op Netflix bekijken die je anders niet kunt zien. Het aanbod in Amerika en andere landen verschilt namelijk van het Nederlandse aanbod. Lees alles in onze blog.

Veel providers

Meer weten over de kosten van een VPN?

Vergelijk vele VPN providers op basis van prijs, score en eigenschappen. Zo kun je altijd een bewuste keuze maken om een VPN provider te kiezen die voldoet aan je wensen zonder te veel te betalen. Vergelijk direct de verschillende aanbieder!

Over VPNkosten.nl

Hoe we te werk gaan om jou te voorzien van de beste informatie over VPN.

Niet elke VPN aanbieder is de beste als het gaat om de snelheid, servers in Nederland, het veilig omgaan met je gegevens etcetera.

Zorgvuldig onderzoek

Alle voor- en nadelen

We zetten alle voor- en nadelen op een rij die gelden voor jou als Nederlandse gebruiker van een VPN provider.

Handige toplijsten

Alleen de beste

We selecteren op basis van meerdere criteria, zoals servers in Nederland, lage prijs, gevestigd in Nederland en vele andere de beste VPN providers voor de toplijsten.

worldwide vpn

De nieuwste acties

Voor lage kosten

Zijn er lopende acties zoals een black friday actie, een summer sale of een tijdelijks korting? We verzamelen deze kortingen altijd zodat jij minder hoeft te betalen.

Handige informatie

De beste tips

Wil je bijvoorbeeld het uitgebreidere Netflix aanbod in het buitenland bekijken? Of wil je jouw VPN verbinding sneller maken? We verzamelen alle handige tips voor jou in onze blog.